Conform primului principiu al managementului calitatii continut in standardul SR EN ISO 9001:2001, si anume orientarea catre client, SC ERCON COMPANY SRL isi propune sa inteleaga nevoile clientilor sai, sa anticipeze si sa indeplineasca cu suces fiecare cerinta a acestora.

Astfel, SC ERCON COMPANY SRL are ca scop final propunerea , proiectarea si implementarea celei mai bune solutii pentru client, pornind de la principiul ca un lucru bine inceput e pe jumatate facut.

Este foarte important ca toti clientii S.C. ERCON COMPANY S.R.L. sa simta ca au alaturi un partener implicat total, si ca vor beneficia de suportul neconditionat si competenta in domeniu dobandita de-a lungul anilor.SC ERCON COMPANY SRL este alaturi de clientii sai pe parcursul intregului proces, de la faza de proiectare, pana la finalizarea executiei.

Datorită pregătirii profesionale şi bogatei experienţe dobândite de către personalul societăţii în domeniul instalaţiilor electroenergetice, consultanta oferita este foarte valoroasa, si poate face diferenta intre un proiect oarecare si unul excelent executat, care sa corespunda perfect dorintelor beneficiarilor.